Tuesday 21 May 2013

Lilla snigel


Är med i en tävling på jwphoto gällande en värdecheck på 250 kr på kamda.se! Klicka på bilden för att komma till tävlingen :) Motivering; Jag är rätt så ny som hobbyfotograf, och lite nya tillbehör till kameran är bra att ha för att få liite bättre bilder, och för att jag vill få ut det mesta av mina foton! (wow det låter cheesy)
Om jag nu vinner kommer jag troligtvis köpa detta, detta, och den här! (så kan jag äntligen byta bort det fula Nikon-bandet)  

Om jag går vidare får ni rösta gärnet! haha

Idag har det regnat


 Cyklade hem från skolan i regn, vilket inte är något som passar mig så det fick bli turbofart hela vägen. Nytt rekord, 4 minuter från skolan och hem! woopwoop. När det hade lugnat ner sig efter ett tag gick jag ut och testade att ta lite macrobilde, blev rätt så nöjd med resultatet!
Skolan idag har varit väldigt chill; började dock morgonen med matteprov, men efter det stod jag och Ebba i kiosken resten av dagen vilket är kul och skönt att inte behöva göra så jättemycket mer än att lyssna på bra musik och ge vatten och sånt till de som vill ha.

Saturday 11 May 2013

Fina fulbilder från igår


Igår hade jag och Elin typ födelsedagskalas i form av ett pyjamasparty! Först så var det bara vi två och Sanna och Erika, och vi gjorde (misslyckade) pizzabullar, men en stund senare gick vi ut och bestämde oss för att bjuda in Ida och William från gatan för att kolla på Supernatural med oss, men det blev inte så mycket serietittande hahah. Vi hann med två avsnitt på 5-6 timmar, super! Men vi hade trevligt och satt och pratade om allt möjligt tills klockan blev tjugo i fyra och William drog hem, och Ida stannade och sov med oss! 
Sen så somnade vi tjejer runt fem till att Ida satt och läste The Hobbit för oss. :) 

Idag var jag och mamma nere på stan för att kolla om det hände något kul på 'Cupcake-kalaset'. Det var också storrea på Ur & Penn så jag fyndade en hel del där! (Alla smycken för 20:-.. Hur kan man säga nej liksom?)
Tänkte nu kolla på senaste Glee- och Doctor Who-avsnittet, meeen jag har glömt min dator i skolan och Tilda låter mig inte sitta här vid familjens dator mycket längre, så jag ska nog gå upp och läsa eller kolla på någon film.

Ha en trevlig lördagskväll!



Monday 6 May 2013

Dagen idag har varit rätt så normal, det har varit kul i skolan och skönt väder ute! Märks verkligen att våren ääääntligen är här. Sitter nu och lyssnar på Radiohead och kollar tumblr, typ som vanligt alltså. 

Saturday 4 May 2013

födelsedag och presenter!

+ fina strumpbyxor, strumpor, pengar till London och 4-dagarsbiljetter till Putte i Parken i sommar!

Igår var det då min födelsedag, hade hur kul som helst och är supernöjd med presenterna och dagen! På morgonen väcktes jag med paket och frukost bestående av fruktsallad, yoghurt och jordgubbsmjölk (bästa frukosten). Senare på eftermiddagen/kvällen fick vi besök och åt mat och fikade och hade det trevligt!
Tack så jättemycket till alla som var med och gjorde dagen helt perfekt! ♥